Omfangsdræn til nybyggeri og ældre huse

Overvejer du at etablere et omfangsdræn, så du undgår en fugtig kælder? Så er du kommet til det rette sted. Hos KJ Entreprise - Entreprenør og aut. kloakmester har vi stor ekspertise inden for etablering af dræn i forbindelse med nybyggeri og ældre huse. Vi hjælper private, erhverv og offentlige myndigheder i blandt andet Holbæk, Jyderup, Roskilde og omegn.

Afledning af overfladevand og grundvand

Et omfangsdræn er en form for nedgravet tagrende, der ligger langs husets fundament og ydermur, hvor det leder overskydende vand væk. Vandet kan være nedsivende overfladevand fra nedbør, men det kan også stamme fra en høj grundvandsstand, som skaber et vandtryk mod huset.

Omfangsdrænet leder vandet væk fra jorden og fører det til en regnvandsbrønd, hvorfra det føres videre til et afløb og en kloak. En husejer benytter med andre ord dræn til at beskytte sin ejendom – for eksempel mod fugt i kælderen. Landmænd benytter også dræn, men det er til at beskytte deres afgrøder.

Vi startede i 1978, og vi har løst mange kloak-, spildevands- og drænløsninger gennem årerne. Vi er naturligvis tilknyttet Kloakmestrenes Kvalitetskontrol, og vores erfarne og uddannede medarbejdere står klar til at hjælpe dig.

Hvad koster omfangsdræn?

Vores priser for etablering af omfangsdræn afhænger blandt andet af, om der er tale om nybyggeri eller et ældre byggeri. Der er med andre ord ikke kun tale om en pris pr. meter. Vi tilbyder professionel rådgivning om blandt andet dybde, tegning og placeringer samt om de mange krav og regler.

Få et uforpligtende tilbud på etablering af dræn

Du er velkommen til at høre mere om dræn – vi kommer meget gerne ud til en snak og en uforpligtende besigtigelse. Herefter kan vi udarbejde et lige så uforpligtende tilbud på opbygning af dræn. Du kan ringe på telefon 59 44 11 24 eller skrive til e-mail dj@kj-entreprise.dk for at aftale det videre forløb.

Interesseret i et gratis tilbud?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig med din opgave.

Vi servicerer både private og erhverv i Holbæk og omegn.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Hvad koster en kloakmester?

​Vores priser for en kloakmand afhænger af opgavens art, herunder behovet for udstyr, maskiner og materialer. Dertil kommer det eventuelle behov for at søge om tilladelse hos kommunen. Vi tilbyder naturligvis råd og vejledning.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at høre mere om, hvad vi tilbyder og vi kommer gerne ud til en snak. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud. Vi har også døgnvagt, hvis du har et akut problem. Du kan ringe til os på telefon 59 44 11 24 eller skrive til os på e-mail dj@kj-entreprise.dk.

KJ Entreprise har siden 1978 udført professionelle kloakeringsløsninger i Holbæk og omegn.

Bestil kloakservice i dag!

Ring til os via herunder eller send en mail til kj@kj-entreprise.dk.

Telefon: 59 44 11 24

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Følg os på Facebook