Bekæmpelse af rotter​

Vidste du, at du som husejer har pligt til at sikre dit hjem mod rotter?

Det bedste middel er en selvfølgelig at få lavet en rottesikring. Vi ved alle at rotter er en ubehagelig gæst at få på besøg i sin kloak eller sit hjem. Den primær grund til at få sikret sig mod rotter er fordi rotterne ødelægger kloak og tilhørende rør men rotterne kan også være smittebærere for sygdomme og udgør der en stor sundhedsrisiko.

Rotter kan gnave sig igennem stort set alle materialer, de skal bare være blødere end marmor. Rotterne kan sagtens kravle igennem huller der ikke er større end to centimeter.

De kan nemt kravle på lodrette flader og så kan de hoppe op mod en meter i lodret retning. KJ Enterprise monterer rottesikring i udvendige brønde, for at forhindre at rotter i at trænge ind i huset.

Kontakt os for at høre mere om rottesikring

Interesseret i et gratis tilbud?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig med din opgave.

Vi servicerer både private og erhverv i Holbæk og omegn.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Hvad koster en kloakmester?

​Vores priser for en kloakmand afhænger af opgavens art, herunder behovet for udstyr, maskiner og materialer. Dertil kommer det eventuelle behov for at søge om tilladelse hos kommunen. Vi tilbyder naturligvis råd og vejledning.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at høre mere om, hvad vi tilbyder og vi kommer gerne ud til en snak. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud. Vi har også døgnvagt, hvis du har et akut problem. Du kan ringe til os på telefon 59 44 11 24 eller skrive til os på e-mail dj@kj-entreprise.dk.

KJ Entreprise har siden 1978 udført professionelle kloakeringsløsninger i Holbæk og omegn.

Bestil kloakservice i dag!

Ring til os via herunder eller send en mail til kj@kj-entreprise.dk.

Telefon: 59 44 11 24

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Følg os på Facebook