​Rottesikring: Bekæmpelse af rotter

​Vidste du, at du som husejer har pligt til at sikre dit hjem mod rotter?

Det bedste middel mod rotter er selvfølgelig at få foretaget en rottesikring. Dette kan vi hos KJ Entreprise udføre for dig. Vi har stor erfaring inden for rottebekæmpelse, og vi tilbyder blandt andet vores hjælp til konkurrencedygtige priser for private boligejere i Holbæk, Roskilde og hele Jyderup.

Derfor er rottesikring nødvendigt

​Vi ved alle, at rotter er en ubehagelig gæst at få på besøg i sin kloak eller i sit hjem. Den primære grund til at få sikret sig mod rotter er, at rotterne ødelægger både kloakken og de tilhørende rør, men derudover kan rotterne også være smittebærere af sygdomme, og de udgør således en stor sundhedsrisiko.

Rotter kan gnave sig igennem stort set alle materialer – de skal bare være blødere end marmor. Rotterne kan desuden sagtens kravle igennem små huller, der ikke er større end to centimeter. De kan nemt kravle på lodrette flader, og så kan de hoppe op mod en meter i lodret retning.

Hos KJ Entreprise monterer vi rottesikring i udvendige brønde for at forhindre, at rotterne trænger ind i dit hus.

Kontakt os og hør mere om vores rottebekæmpelse

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores rottesikring, hvis du har nogle spørgsmål omkring montering af en rottespærre, eller hvis du kunne tænke dig at få beregnet en pris på din opgave.

Vi står klar til at besvare enhver henvendelse, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig. Så kontakt os i dag og slip for rotter i kloak.

Kontakt os for at høre mere om rottesikring

Interesseret i et gratis tilbud?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig med din opgave.

Vi servicerer både private og erhverv i Holbæk og omegn.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Hvad koster en kloakmester?

​Vores priser for en kloakmand afhænger af opgavens art, herunder behovet for udstyr, maskiner og materialer. Dertil kommer det eventuelle behov for at søge om tilladelse hos kommunen. Vi tilbyder naturligvis råd og vejledning.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at høre mere om, hvad vi tilbyder og vi kommer gerne ud til en snak. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud. Vi har også døgnvagt, hvis du har et akut problem. Du kan ringe til os på telefon 59 44 11 24 eller skrive til os på e-mail dj@kj-entreprise.dk.

KJ Entreprise har siden 1978 udført professionelle kloakeringsløsninger i Holbæk og omegn.

Bestil kloakservice i dag!

Ring til os via herunder eller send en mail til kj@kj-entreprise.dk.

Telefon: 59 44 11 24

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Følg os på Facebook