Minirenseanlæg til håndtering af spildevand

Skal du etablere et minirenseanlæg? Så lad os hjælpe dig. Hos KJ Entreprise - Entreprenør og aut. kloakmester har vi store kompetencer med håndtering af spildevand, og vi installerer renseanlæg for private, erhverv og offentlige myndigheder. Vi har mange kunder i blandt andet Holbæk, Jyderup og Roskilde samt flere omkringliggende byer.

Hvorfor renser vi spildevand?

Spildevand afledes blandt andet fra private husholdninger, virksomheder og industrier. Det er vigtigt at rense spildevandet i et renseanlæg, inden det ledes videre ud i havet, jorden eller søerne, så omgivelserne ikke belastes. 

BioKube opfylder alle krav fra myndighederne

Et renseanlæg benyttes til bortledning af spildevand fra husstanden, hvis man bor uden for et område med kloakering. Aktuelt modtager boligejere i Holbæk Kommune besked fra kommunen om at tjekke deres spildevandsløsning. Vi hjælper gerne boligejere i Holbæk og alle kommuner.

Vi kan blandt andet tilbyde renseanlæg fra BioKube, og her er der flere løsninger at vælge imellem. Du kan for eksempel vælge imellem et traditionelt minirenseanlæg med adskilt renseanlæg og bundfældningstank eller et kombianlæg med en integreret bundfældningstank i en samlet enhed.

Renseanlæg fra BioKube opfylder alle krav fra myndighederne, og der er 20 års procesgaranti på deres anlæg. Vi tilbyder levering, montering og rådgivning, herunder om afstandskrav, opbygning og ansøgning hos kommunen.

Siden 1978 har vores erfarne og uddannede medarbejdere lavet alle former for kloak- og spildevandsløsninger, og det sker altid til rette tid og til den aftalte kvalitet og pris. Vi er tilknyttet Kloakmestrenes Kvalitetskontrol.


Få et uforpligtende tilbud på et minirenseanlæg

Kontakt os for at høre mere om priser og muligheder vi kommer gerne ud for at kigge på opgaven. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for et minirenseanlæg fra BioKube. Du kan ringe til os på telefon 59 44 11 24 eller skrive til e-mail dj@kj-entreprise.dk for at høre nærmere om håndtering af spildevand. 

Interesseret i et gratis tilbud?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig med din opgave.

Vi servicerer både private og erhverv i Holbæk og omegn.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Hvad koster en kloakmester?

​Vores priser for en kloakmand afhænger af opgavens art, herunder behovet for udstyr, maskiner og materialer. Dertil kommer det eventuelle behov for at søge om tilladelse hos kommunen. Vi tilbyder naturligvis råd og vejledning.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at høre mere om, hvad vi tilbyder og vi kommer gerne ud til en snak. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud. Vi har også døgnvagt, hvis du har et akut problem. Du kan ringe til os på telefon 59 44 11 24 eller skrive til os på e-mail dj@kj-entreprise.dk.

KJ Entreprise har siden 1978 udført professionelle kloakeringsløsninger i Holbæk og omegn.

Bestil kloakservice i dag!

Ring til os via herunder eller send en mail til kj@kj-entreprise.dk.

Telefon: 59 44 11 24

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Følg os på Facebook