​Belægningsarbejde udføres med stor erfaring for private og erhverv

Skal du have lagt en ny belægning?

Skal du have lagt fliser i haven, eller skal du have lagt en anden form for belægning?

Hos KJ Entreprise udfører vi ikke kun professionelt kloakarbejde. Vi kan også udføre alle former for belægningsarbejde. Vi varetager derfor mange forskelligartede opgaver for både private husejere såvel som en række forskellige typer erhvervskunder. 


​Vi holder selv til i Holbæk, hvorfra vi kører ud til belægningsopgaver for kunder i lokalområdet samt i andre omkringliggende områder som for eksempel Jyderup og Roskilde. Har du en opgave til os i et andet nærliggende område, kan vi sikkert også hjælpe dig.

Eksempler på belægningsarbejde vi kan udføre

​Vi kan som nævnt udføre alle former for belægningsarbejde for vores kunder. Vi har blandt andet erfaringen, ekspertisen og udstyret til at varetage følgende opgaver:

  • Flisebelægning
  • Brolægning
  • Sætning af kantsten
  • Afvandingsarbejde
  • Asfaltarbejde
  • Reparation og vedligeholdelse af belægning
  • Andre former for belægningsarbejde.

​Har du brug for kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med din opgave, kan vi naturligvis også være behjælpelige med det. Vi kan for eksempel vejlede dig i valg af fliser og sten, samt hvilket mønster de kan lægges i for at få et unikt resultat.

Skal du have lagt nye fliser eller en anden belægning? Kontakt os

Hvis du skal have lagt nye fliser, eller hvis du skal have udført en anden form for belægningsarbejde, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Vi tilbyder skræddersyede priser, og vi udarbejder derfor gerne et uforpligtende tilbud med en fast pris til dig på din opgave, når vi ved lidt mere om den samt dine ønsker og behov. På den måde har du på forhånd mulighed for at vide, hvor meget lige netop din opgave vil komme til at koste dig.

Kontakt os allerede i dag. Vi besvarer din henvendelse inden for de næste 24 timer.

Interesseret i et gratis tilbud?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig med din opgave.

Vi servicerer både private og erhverv i Holbæk og omegn.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Hvad koster en kloakmester?

​Vores priser for en kloakmand afhænger af opgavens art, herunder behovet for udstyr, maskiner og materialer. Dertil kommer det eventuelle behov for at søge om tilladelse hos kommunen. Vi tilbyder naturligvis råd og vejledning.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at høre mere om, hvad vi tilbyder og vi kommer gerne ud til en snak. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud. Vi har også døgnvagt, hvis du har et akut problem. Du kan ringe til os på telefon 59 44 11 24 eller skrive til os på e-mail dj@kj-entreprise.dk.

KJ Entreprise har siden 1978 udført professionelle kloakeringsløsninger i Holbæk og omegn.

Bestil kloakservice i dag!

Ring til os via herunder eller send en mail til kj@kj-entreprise.dk.

Telefon: 59 44 11 24

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Følg os på Facebook